Zaručené tipy, jak snížit krevní tlak a špatný cholesterol

Ing. Jan Klusák, Ph.D.
7. 12. 2022
Vysoký krevní tlak a cholesterol se netýká pouze starších lidí, ale v dnešní době je běžné, že se důsledkem životního stylu vyskytne i u osob ve třiceti. Dnešní doba problémům přímo nahrává.
Zaručené tipy, jak snížit krevní tlak a špatný cholesterol

Stres, sedavá práce, málo pohybu a tučná jídla nám nejen přidávají kila, ale taky zvyšují riziko kardiovaskulárních onemocnění. 

 

Jaké látky účinně bojují s vysokým krevním tlakem a cholesterolem?

 

Pokud potřebujete snížit vysoký krevní tlak nebo cholesterol, zkuste své problémy řešit nejdříve přírodní cestou. Neuděláte chybu, pokud změníte životní styl, začnete více sportovat, dbát na pravidelný spánek a odpočinek. Jednou z podstatných změn je také úprava jídelníčku. Zařaďte do svého denního příjmu zdravé potraviny a bylinky, které dle studií pomáhají řešit problémy s vysokým tlakem a zvýšeným cholesterolem. Mezi tyto bylinky patří resveratrol, meduňka lékařská, extrakt ze srdečníku pětilaločného, hlohu jednosemenného a například také extrakt z jasanu ztepilého. Všechny tyto účinné látky najdete v doplňku stravy KARDILUS.

Doplněk stravy KARDILUS – může mi opravdu pomoct?

Kromě stresu a vnějších vlivů je jednou ze základních příčin špatná strava a úprava stravy s některými bylinami tak může velmi dobře snížit a normalizovat krevní tlak. - Mudr. Frej

Doplněk stravy KARDILUS je produkt složený ze 12 účinných látek, které mají příznivý vliv na správnou činnost srdce, snížení vysokého krevního tlaku, snížení cholesterolu a správnou činnost kardiovaskulárního systému.

Nejen složení, které je postaveno na základě lékařských studií, ale také množství látek, které jsou v produktu obsaženy, dělají KARDILUS jedním z nejúčinnějších doplňků stravy v dané kategorii. KARDILUS vyrábíme v ČR za přísných podmínek a pouze z kvalitních zdrojů, proto se můžete spolehnout na kvalitu a účinnost produktu. Využijte sílu přírody a zlepšete své problémy jednou pro vždy.

Produkt KARDILUS je nyní možnost zakoupit s dopravou ZDARMA po celé ČR a za zvýhodněnou cenu v případě pravidelných objednávek. Klikněte na tlačítko níže a vyzkoušejte přírodní sílu produktu KARDILUS. 

 

Koupit KARDILUS

Zpět na přehled

Objednejte si KARDILUS

Dopřejte si zdraví, které si zasloužíte a užívejte si život NAPLNO!

Jednorázový nákup

Jednorázový nákup
Jednorázový nákup - doručení zdarma po celé ČR
699 Kč za celé balení

Pravidelný měsíční odběr

Výhodné měsíční předplatné
Pravidelně přímo do schránky – kdykoliv zrušíte
699 Kč 599 Kč za celé balení Každý měsíc ušetříte 100 Kč
Nahoru